100 blogs op AltijdWat

Op 16 december 2022 bedacht ik opeens om een nieuwe blog te beginnen waarop AltijdWat te lezen zou zijn. Een week later hing AltijdWat in de lucht. Zo snel als ik mijn platform startte, zo snel zijn de eerste 100 blogs verschenen! Wauw.

Heel veel verkeer op mijn website

Het is vaak erg uitdagend om verkeer naar een nieuwe website te krijgen. Toch werd AltijdWat vanaf het begin meteen volop bezocht. In januari telde mij website 844 unieke bezoekers, in februari tikte AltijdWat de 1400 bezoekers in deze korte maand aan en in maart groeide dit verder door naar 1900 bezoekers en in april schoot dit voorbij de 2000 bezoekers. Er is zelfs één dag geweest met 400 unieke bezoekers! Dit had ik in december echt niet voor mogelijk gehouden. Deze grote hoeveelheid bezoekers vind ik ontzettend motiverend om veel tijd te blijven steken in AltijdWat.

Ontzettend leuke samenwerkingen

Overnachten in Hotel ViaVia in Leeuwarden

Ook mocht ik op 'persreis' naar Hotel ViaVia in Leeuwarden. Hier hebben wij een heerlijk weekend doorgebracht met ons gezin.

Hotelkamer in hotel ViaVia in Leeuwarden

Overnachten in een natuurhuisje in Emst

Ook werden we uitgenodigd om te overnachten in een natuurhuisje in Emst, waar we heel hartelijk ontvangen werden in een prachtige tiny house.

Natuurhuisje in Emst

Inspirerende personen interviewen

Voor AltijdWat heb ik verschillende inspirerende, creatieve en succesvolle personen mogen interviewen. Ik raak hier zelf door geïnspireerd en ik hoop de lezers ook! En van kunstenares Guylaine ontving ik een prachtig, op maat gemaakt, kunstwerk voor in onze woonkamer.

Schilderij van Guylaine Loos in onze woonkamer op een groene muur

Publisher voor Vrijbuiter

AltijdWat was nog geen maand oud en ik mocht mezelf al publisher noemen van Vrijbuiter. Noem het maar een droom die uit kwam! Voor Vrijbuiter schrijf ik allerlei artikelen die kampeer-gerelateerd zijn. Want kamperen, dat doen wij graag!

Reisgids Rondreis door Noorwegen maken

Omdat mijn blogs over Noorwegen zo goed gelezen worden, besloot ik een reisgids te maken: Rondreis door Noorwegen. Ontzettend dankbaar ben ik voor het feit dat er inmiddels meer dan 50 reisgidsen verkocht zijn! Dankzij dit succes ben ik begonnen met mijn tweede reisgids: Naar de Noordkaap.

Wat ligt er nog in het verschiet?

Dat is altijd een verrassing, ook voor mijzelf. Ik bedenk altijd wel weer wat nieuws om uit te breiden om zo mijn platform verder te verrijken. Wat ik graag zou willen? Ik hoop met nog meer bedrijven te kunnen samenwerken. Ik zou het ontzettend tof vinden om persreizen te kunnen doen, dat zou voor nu een ultiem doel zijn. Stuur mij maar lekker met ons gezin naar de meest waanzinnige natuurgebieden om verslag te leggen. Verder hoop ik anderen te blijven inspireren met mijn positieve platform.

Dank jullie wel!

Bekijk hier alle blogs:

Blog
AltijdWat inspiratie, tips en positieve artikelen

Verzoek: Indien je op mijn blog iets hebt gezien dat je wil kopen, dan zou ik het op prijs stellen als je het koopt via de linkjes op de pagina. Ik krijg hier dan namelijk een commissie over vanwege de "reclame" die ik maak. Het kost jou niks extra's maar het zorgt er wel voor dat ik dergelijke content kan blijven maken. Win-win.