AltijdWat bestaat (bijna) één jaar!

Eigenlijk is het te bizar om bij stil te staan maar AltijdWat bestaat bijna één jaar. Vorig jaar rond deze periode, stond ik op met het idee om een online platform te maken vol positieve artikelen. Al direct maakte AltijdWat een vliegende start waarbij ik na 3 maanden al 3000 bezoekers in één maand aantikte. Onvoorstelbaar en boven verwachting! Inmiddels is AltijdWat uitgegroeid tot een platform waar 150(!) blogs te lezen zijn.

💡
Voor AltijdWat ben ik áltijd op zoek naar leuke samenwerkingen. Heb jij een toffe webshop die je onder de aandacht wilt brengen? Werk je bij een bijzonder museum of pretpark dat je in de spotlights wilt zetten? Heb je een schitterende B&B of werk je in een uniek hotel? Maak jij unieke dingen die je graag wilt delen? Alle positieve ideeën zijn welkom! Mail naar: renske@janse.me, ik denk graag mee!

AltijdWat reisinformatie over Noorwegen

Al snel merkte ik dat mijn blogs over Noorwegen ontzettend veel gelezen werden. Dit enthousiasmeerde mij om nog veel meer blogs te schrijven over dit waanzinnige land. Kort daarna ontstond het plan om een digitale reisgids te maken voor een Rondreis door Noorwegen. Na het ontstaan van dit idee, ben ik dezelfde dag nog begonnen met het uitwerken hiervan.

De reisgids bleek een enorm succes, wat mij ertoe motiveerde al snel een volgende reisgids te gaan maken: Rondreis naar de Noordkaap verscheen enkele maanden later. Iets wat afwachten was aangezien een rondreis naar de Noordkaap natuurlijk een kleinere doelgroep treft dan mensen die Zuid-Noorwegen willen verkennen. Omdat ik het geweldig én leerzaam vind om deze reisgidsen te maken, waagde ik de gok. Wederom met succes!

Na het publiceren van de tweede reisgids, ontstond al snel het plan voor nóg een reisgids: Rondreis door Noorwegen met Kinderen. Deze parel wordt over 3 dagen officieel gelanceerd én de eerste exemplaren zijn al via een pre-order verkocht.

Bedankt voor jullie vertrouwen!

AltijdWat bestaat nog maar zo kort en ik heb zoveel enthousiaste reacties mogen ontvangen, dank jullie wel! En de reisgidsen, ik had nooit durven dromen dat dit zo'n daverend succes zou worden! Ik ben dan ook dankbaar voor jullie vertrouwen en ik vind het waanzinnig gaaf dat zóveel mensen de reizen hebben gemaakt en gaan maken die ik volledig heb uitgestippeld. Onwijs bijzonder!

Wat heeft AltijdWat nog meer gebracht?

De insteek van AltijdWat is vanaf het begin helder: een positief platform waar altijd wat leuks te lezen is. Met inmiddels 150 blogs, is er zéker AltijdWat te lezen! Los van alle blogs over Noorwegen en de reisgidsen, heb ik heel veel geweldige samenwerkingen mogen doen.

Verder heb ik allerlei blogs mogen schrijven en publiceren voor de meest diverse bedrijven.

Wauw, wat een jaar! Wat heeft AltijdWat al ongelooflijk veel tofs gebracht!

Blik naar de toekomst, wat kun je komend jaar verwachten?

Dit jaar heb ik heel veel blogs uitgerold over Noorwegen en natuurlijk ook over diverse andere toffe bestemmingen en bezienswaardigheden. Komend jaar wil ik nog meer positieve artikelen delen! Wie weet zie je wel een cursus verschijnen, e-books en wellicht een AltijdWat shop met artikelen die je een positief gevoel geven. Je leest het al: ik ben er nog niet helemaal uit. Komende weken ga ik steeds verder reflecteren en bij mezelf na wat ik nog meer voor positiefs wil toevoegen op dit positieve platform. Één ding staat vast: ik wil nog véél meer positieve ervaringen opdoen bij gave bezienswaardigheden, musea, overnachtingsplekken, andere landen, pretparken, noem maar op! Heb jij zo'n dergelijke locatie die je graag door mij in de spotlights zet? Neem dan contact op: renske@janse.me

En zonder jullie had ik nooit zoveel tijd kunnen stoppen in dit positieve platform, nogmaals: BEDANKT!

Heb heb leuk samen, maak er een mooie decembermaand van, doe wat je leuk vindt en word daar heel goed in!