Koffie of thee cadeau doen

Koffie of thee als cadeau? Altijd een goed idee. Een cadeau voor iemand kopen kan een knap lastige en daarbij stressvolle aangelegenheid zijn. Als je deze blog leest dan ben je waarschijnlijk niet zomaar op zoek naar cadeau inspiratie. Zelf vind ik het de grootste uitdaging om voor hem een cadeau te kopen, voor haar lijkt er op de één of andere manier toch meer mogelijk te zijn. Wat dacht je van universele cadeau inspiratie? Want ja: koffie en thee is eigenlijk altijd een goed idee!

Cadeau inspiratie: koop een originele mok

Koffie en thee drinkt eenmaal lekkerder als je een toffe mok hebt, dat maakt het gewoon interessanter dan wanneer je een afgelebberde mok heb waar alle hoekjes uit ellende vanaf zijn gesprongen. Ik heb de leukste mokken voor je gezocht.

Cadeau inspiratie: koop lekkere koffie

Ik ben een groot koffie-fan en koffie cadeau krijgen is iets waar ik gewoon standaard blij van word. Ik ben niet de enige: zodra er bij ons koffie wordt gekocht om te winnen bij het dobbelspel, dan jaagt iedereen op die koffie. Of dit iets zegt over de koffie, of het niveau van de overige cadeaus, dat laat ik maar even in het midden. Je kunt koffie gewoon in de supermarkt kopen maar als cadeau vind ik het leuker om voor wat meer bijzondere koffie te gaan. Of wat dacht je van een leuk koffie proefpakket? Super leuk op op deze wijze diverse soorten koffie uit te proberen.

Cadeau tip: laat een mok bedrukken

Een cadeau dat het goed zal doen bij menig opa en oma: een gepersonaliseerde mok. Kijk zeker hier als je mokken wil bedrukken, in alle soorten en maten en voor een leuke prijs. Ik moet zeggen: als ik écht een leuke mok in de kast heb, word ik er iedere keer weer blij van als ik eruit kan drinken. Ik geloof dat veel mensen wel een favoriete mok in de kast hebben staan. Het is toch tof als jij dat pareltje weet te vinden als cadeau?

Bijzondere thee als cadeau

Ik werd zelf verblijd met leuke en bijzondere thee: een pakket om mijn eigen theemix te maken, hoe leuk is dat? Een super tof vormgegeven cadeau bestaande uit een theebox met een stappenplan om je eigen thee te maken. In de theedoos zit een basisblend en vervolgens kun je de thee naar eigen smaak maken door 1-4 smaken toe te voegen die in leuke potjes ook in de theedoos zitten. Ik was blij verrast met dit cadeau en verrassing: als je de theedoos open maakt komt een heerlijke thee-geur je tegemoet! Echt een heel leuk en origineel cadeau.

DUTCH TEA MAESTRO - Maak je eigen theemix pakket FEEL GOOD (Thee cadeau - Thee geschenk - Thee pakket - Losse thee) Cadeau

Je kunt deze Tea Maestro theemix pakket shoppen bij onder andere bol.com!

Natuurlijk kun je ook kiezen voor andere wat luxere soorten thee die je niet zo snel voor jezelf zou kopen. Juist dat maakt een cadeau leuk en uniek.

Ook altijd een perfecte plek om thee te kopen én gratis verzending boven de 20 euro: Holland & Barrett:

Thee kopen bij Holland & Barrett
Op zoek naar thee? Thee bestel je snel en eenvoudig bij Holland & Barrett. Gratis verzending vanaf €20.

Doe een theepot cadeau

Ook een grote kans van slagen heb je als je een mooie theepot cadeau doet. Ik kreeg járen geleden een theepot cadeau en het is een sierraad voor mijn woonkamer. Tegenwoordig zijn er ontelbaar geweldig gave theepotten te vinden in de meest uiteenlopende prijsklassen.

Gele theepot, cadeau idee

Maak je eigen theedoos als cadeau

Ook leuk als je een beetje crea-bea wil doen: je eigengemaakte theedoos cadeau doen. Eerder kocht ik een theedoos (eigenlijk een ladekastjes) bij Action en deze toverde ik om tot een hippe theedoos. Hoe je dit zelf maakt kun je lezen op mijn andere website. Een zeer eenvoudige theedoos hack en een super persoonlijk tintje! Hier zie je trouwens ook weer de geweldige theepot die ik járen geleden cadeau kreeg.

Theedoos DIY maak je eigen theedoos van een Action ladekast

Maak een eigen koffie- en theepakket

Ook geweldig leuk om te maken én te ontvangen: een koffie- en theepakket. Koop diverse koffie- en theeproducten en breng ze samen in een mandje. Zo kun je ook leuke thee-accessoires kopen. Ik heb wat opties uiteen gezet:

Sluit het pakketje af met mooie doorzichtige folie en wat mooie sierlijke linten en je hebt gegarandeerd een super leuk pakket om cadeau te geven!