Wat is de huishoudbeurs?

De huishoudbeurs, je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord. Maar wat is het nu precies? Ik heb zelf eigenlijk geen flauw idee, toch kocht ik dit jaar tickets want ik dacht: dit is vast leuk om over te bloggen. Speciaal voor mezelf en om jullie ook te kunnen informeren over de huishoudbeurs, ben ik op jacht gegaan naar de antwoorden op mijn eigen vragen.

Belangrijk: huishoudbeurs tickets met korting

Vet belangrijk: korting. Ik hou ervan. Ik zocht gisteren naar een uitje en ik kwam terecht op tickets voor de huishoudbeurs. Ik ben er nog nooit geweest, ik weet niet wat er zoal te doen is, dus kocht ik de tickets. Wil jij iets meer voorbereid op pad? Lees dan vooral verder. Ga je ook liever zomaar iets doen? Koop dan hier meteen de huishoudbeurs tickets met korting!:

Wat is de huishoudbeurs?

Goeie vraag, ik heb er een globaal beeld bij van schoonmaakmiddelen en bejaarde vrouwen. Waarom voel jij je dan geroepen om te gaan? Ja, dat weet ik ook niet. Misschien ben ik bevooroordeeld. Ik ga nu eerst uitvinden wat er zoal te doen is. En ja: dat is leuk. Want zo kan ik meteen mijn primaire reactie op dit spektakel noteren.

Wanneer is de huishoudbeurs 2023?

Goeie vraag, ook wel heel handig om te weten. De huishoudbeurs van 2023 vindt plaats van 18 tot en met 24 februari. Dat is inderdaad al heel snel. Ik ben zelf in de avond van 23 februari van de partij dus wie weet tref je mij daar. Hallo zeggen mag altijd.

Wat is er te doen op de huishoudbeurs 2023?

Wauw, dit wist ik dus ook niet: de huishoudbeurs bestaat al sinds 1950! Het wordt gehouden in de RAI Amsterdam en het draait om 6 categorieën:

  1. Mode;
  2. Eten en drinken;
  3. Vrije tijd;
  4. Familie en plezier;
  5. Make-up;
  6. Gezondheid;
  7. Thuis.

Goed, ik lees hier toch echt 7 categorieën uit maar ik hou het bij 6 omdat mijn bron mij dat vertelde. Ik word inmiddels al een tikkeltje blijer met de tickets die ik heb gewonnen, dit zijn allemaal onderwerpen die mij interesseren! Vet cool. En oké, ik blijk gelijk te hebben: de beurs wordt vooral bezocht door 40+. Nah, ook wel gezellig. Met mijn 33 pas ik vast tussen deze doelgroep en zo niet: dan toch.

Het programma

Blijkbaar kun je echt megaveel doen op de huishoudbeurs. Ik zal het niet allemaal uitkauwen want de huishoudbeurswebsite geeft een heel overzichtelijk programma waar ik met mijn blog niet aan kan tippen. Ik zie wel dat het programma vooral gericht is op overdag. Ik ben een avondgast en op zich vind ik dit voor mijn huishoudbeursontgroening wel een prima bedoeling. Wie weet sluit ik volgend jaar aan bij één of andere webshop sleutelhanger haken, knutsel ik mijn eigen brillenkoker of volg ik een workshop ecosysteem. Ik bedoel: je weet het maar nooit.

Programma | Huishoudbeurs
Benieuwd wat Huishoudbeurs allemaal te bieden heeft? Bekijk wat er allemaal te doen is, welke artiesten aanwezig zijn en meer.

Met wie ga jij naar de huishoudbeurs?

Ik heb een vriendin van de sportschool meegevraagd. Niet wetende waar ik haar in mee trek. Maar ze reageerde enthousiast dus dat zit ongetwijfeld goed! Natuurlijk deel ik na 23 februari mijn ervaring over de huishoudbeurs en zal ik ook tips delen, zo ben ik ook wel weer. Het klinkt in ieder geval veelbelovend en ik vind het altijd leuk om eens wat anders dan anders te doen. Wat jij?