Sport bh met high support

Sport bh kopen met high support? Dat kan met een grotere cup een flinke uitdaging zijn. Ik was het helemaal beu dat de beste jongens mij om de oren vliegen tijdens Zumba. Nu ik 3x per week in de sportschool te vinden ben, wilde ik toch wel eens wat meer moeite doen om een écht goede en fijne sport bh te vinden. Al die miskopen zorgen voor ellende, teleurstelling en alsnog niet voldoende steun.

Al die miskopen zorgen voor ellende, teleurstelling en alsnog niet voldoende steun.

Grootschalig onderzoek naar de beste sport bh

Ik besloot een oproep te doen op Instagram: "Welk merk heeft fijne stevige sport bh's voor een grotere (F) cup?" luidde de vraag. Ondanks mijn 13k< volgers, had ik eigenlijk niet heel veel reacties verwacht. Het tegendeel was waar: mijn inbox explodeerde met tips! Eigenlijk kun je dus wel stellen dat ik een grootschalig onderzoek heb gedaan, zonder dat ik mezelf daar bewust van was. Van alle reacties heb ik een top-lijst gemaakt met de sport bh's die worden aangeraden voor een grote cupmaat met high support.

Ook kreeg ik reacties van dames die met hetzelfde euvel zaten: rondvliegende boezems in de sportschool. Ze vroegen of ik de tips wilde delen: maar natuurlijk! Van alle inzendingen heb ik een lijst gemaakt met bh-merken die meer dan 1x genoemd werden.

De top 5 beste sport bh's met high support

Yes, deze vijf merken werden het meest genoemd:

  1. Shock Aborber
  2. Anita
  3. Panache
  4. Prima Donna
  5. Anna Diva

Sport bh kopen, mijn ervaring met de tips!

De volgende dag ben ik meteen internet opgedoken. Ik viel als een blok voor een sport bh van Panache. Groot voordeel? Hij wordt ook verkocht op bol! Dat betekent: de volgende dag in huis én gratis verzenden en retour. Super fijn om op deze manier een bh te kunnen proberen.

Vandaag is de sport bh binnengekomen en... Ik wil niet anders meer! Dit is geen slecht verkooppraatje maar hij zit echt zo ongelooflijk chill! Ondanks dat ik vandaag niet sport, heb ik deze rakker niet meer uitgedaan. Wat een steun en comfort, bizar. Ze bestaan dus echt: sport bh's met high support voor grotere maten! Wat een zegen en wat een verademing. Ik ben flink door het huis gaan springen en alles beweegt, behalve die grote vrienden van me. Ik ben fan.

Verzoek: Deze blog bevat geen gesponsorde content. Wel ontvang ik een kleine commissie als je via de linkjes in deze blog iets koopt. Het kost jou niks extra's maar het zorgt er wel voor dat ik dergelijke content kan blijven maken. Win-win.