De beste natuurlijke deodorant

Natuurlijke deodorant, ik ben daar een enorm groot voorstander van. Als je de ingrediënten van (zoals ik het noem) chemische deo bekijkt, zit er schrikbarend veel zooi in. Aangezien je huid als een spons werkt, kun je eigenlijk niet anders dan concluderen dat je deze troep niet op je lijf wilt smeren.

In deze blog vergelijk ik mijn twee toppers: We Love the Planet en We Are Wild.

💡
Heerlijke tip: Via deze link ontvang je 20% korting op jouw bestelling van We Are Wild!

Natuurlijke deodorant van We Love the Planet

Daarom maak ik al járen gebruik van natuurlijke deodorant. Ik vind de deodorant van We Love the Planet heel fijn en heerlijk ruiken vooral de geur Sweet Serenity. Echter vind ik de deodorant in de sticks erg hard en de deo uit de aluminium potjes weer onhandig om aan te brengen. Desalniettemin kan ik deze deodorant wel van harte aanraden want de geur is hemels en hij werkt perfect! Ik gebruik deze dan ook al jaren.

💡
Tip: Bekijk altijd waar de Deo in de aanbieding is en sla dan goed in. Deze fijne deo kun je hier shoppen:
BewustPuur
De Online Drogist

Natuurlijke deodorant van We Are Wild

En toen kwam opeens de We Are Wild Deodorant op mijn pad. Hoe bevalt deze?! In één woord: GE-WEL-DIG! Allereerst zit deze deodorant in een prachtig design houder in prachtige kleuren, I like! Hierdoor is het zelfs een aanwinst voor in je badkamer of waar je jouw deodorant ook neerzet. Deze case is herbruikbaar waardoor deze deodorant nog duurzamer is.

In de houder kun je vervolgens navullingen plaatsen in uiteenlopende geuren. De geuren? Geweldig! Momenteel heb ik drie geuren in huis: Fresh Cotton & Sea Salt, Rose Petals en nog eentje waar ik de naam niet van weet want die zit momenteel in de houder.

De geuren zijn heel subtiel maar zó fijn! Ik heb de navullingen op mijn bureau staan en (geen grapje) zo nu en dan pak ik er eentje om even die fijne geur te inhaleren.

Review: De beste en fijnste deodorant

Zoals ik aangaf: De Deodorant van We Love the Planet heb ik jaren trouw gebruikt. De nadelen die eraan kleven (onhandig aanbrengen) nam ik voor lief dankzij de fijne geuren en het feit dat er geen troep in zit.

Nu ik kennis heb gemaakt met de deodorant van We Are Wild, kan ik niet anders dan concluderen dat dit de fijnste deodorant voor mij is. Dit komt dankzij de volgende redenen:

  • Het design van de houder is prachtig en de kleuren zijn geweldig!
  • Je kunt de houder mooi afsluiten met een dop waardoor je geen zooi op andere plekken krijgt
  • In de houder zit een draaimechanisme zodat je de deodorant naar boven kunt draaien en weer terug, hierdoor kun je goed doseren
  • De geuren zijn fenomenaal!
  • Deze deodorant is super duurzaam dankzij de navullingen in kartonnen hoesjes
  • Je kunt een abonnement nemen met korting zodat jij er altijd fris en fruitig bij loopt
  • Belangrijkste: er zit geen troep in deze deodorant

Prijsvergelijk

De deodorant van We Love the Planet in een blikje kost 9,95 euro voor 48 gram. De stick kost ook 9,95 voor 65 gram, deze vind ik persoonlijk onhandig om aan te brengen omdat de deodorant wat hard is en ik vind het karton niet handig werken.

De deodorant van We Are Wild kost 5,60 euro voor 43 gram dankzij de kortingscode via onderstaande link. Je moet wel eenmalig de mooie houder aanschaffen maar dat is al een cadeautje an sich!

Kortom: Bij We Are Wild ben je het meest voordelig uit. Ik zou zeggen, probeer dit zeker!

Verzoek: Deze blog is tot stand gekomen dankzij een samenwerking met We Are Wild. Belangrijk: Mijn enthousiasme over dit product is 100% oprecht. Ik kan dit product iedereen aanraden!