Manifesteren kun je leren

Opeens werd ik getriggerd om het boek Manifesteren kun je Leren te lezen. Het woord Manifesteren kwam wel eens langs en het greep mijn aandacht meer dan ooit te voren. Juist doordat ik heel erg geloof in werken vanuit intrinsieke motivatie, wilde ik mezelf nog meer verdiepen in het fenomeen Manifesteren. Want wat is manifesteren en wat heeft dit te maken met werken vanuit intrinsieke motivatie?

Wat is manifesteren?

Manifesteren is een proces waarbij je bewust je gedachten, gevoelens en overtuigingen richt op het aantrekken van bepaalde ervaringen, doelen of situaties in je leven. Het is gebaseerd op het idee dat de kracht van de geest invloed kan hebben op de fysieke realiteit. Manifesteren gaat om positief denken, visualisatie en het formuleren van positieve affirmaties.

Manifesteren kan worden toegepast op verschillende aspecten van het leven, zoals carrière, gezondheid, relaties en persoonlijke groei. Door te manifesteren met positieve gedachten en een sterke intentie, zul je energie aantrekken die nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

Onbewust manifesteren

Ik geloof dus heel erg in werken vanuit intrinsieke motivatie. Ik heb een tamelijk chaotische loopbaan gehad. Terwijl ik tot mijn 30e onwetend was over mijn hoogbegaafdheid, merkte ik wel altijd op dat ik snel uitgekeken raakte op een baan. In begon vol goede moed, vond het leuk zolang ik veel nieuws kon leren maar zodra ik mijn werkzaamheden onder de knie had besloot ik mijn pijlen weer ergens anders op te richten. Opvallend is dat ik altijd vol vertrouwen, keer op keer, ontslag nam zonder nog zicht te hebben op een nieuwe functie. Nu geloof ik dat ik, dankzij dat volste vertrouwen, onbewust manifesteerde naar een nieuwe baan die op dat moment beter bij mij zou passen. Steeds weer kwam er binnen no-time een nieuwe baan op mijn pad. Werken vanuit intrinsieke motivatie is voor mij een heilig goed en dat zit er zo vast in dat ik mezelf open stel voor opdrachten waar ik oprecht enthousiast van word.

AltijdWat manifesteren

Ruim een jaar geleden merkte ik dat ik heel erg aan het manifesteren was, zonder dat ik mezelf daar heel bewust van was. Ik wist wel globaal wat manifesteren was, maar ik had mezelf er niet erg in verdiept. Op dat moment bestond mijn bedrijf Interikleur 1,5 jaar. Mijn werkzaamheden als interieurstylist en -blogger vond ik prachtig maar toch miste ik iets: Voor de zoveelste keer merkte ik dat ik toe was aan nieuwe uitdagingen maar ik kon maar niet bedenken wat dan. En opeens was het er. Het platform waar je deze blog op leest. Zomaar stond ik op met het idee om een positief platform te maken waar AltijdWat leuks te lezen is. Zelfs de naam van mijn platform kreeg ik cadeau. Hier gingen geen brainstormsessies aan vooraf. Ik wist: het is AltijdWat en zo gaat mijn tweede website heten.

AltijdWat heeft zoveel deuren voor mij geopend. Dankzij dit platform heb ik heel veel toffe bedrijven leren kennen, schitterende uitjes mogen doen met mijn gezin, ik kreeg de inspiratie om reisgidsen te gaan maken en zodoende heb ik in nog geen jaar tijd 4 reisgidsen geschreven die inmiddels dagelijks(!) worden verkocht. AltijdWat geeft mij de creatieve vrijheid waar ik altijd naar verlangd heb en zorgt voor een constante stroom aan verschillende opdrachten waardoor de verveling geen kans heeft om toe te slaan.

Manifesteren kun je leren - Willemijn Welten

Ga ook leren manifesteren met het boek Manifesteren kun je Leren

Doordat ik merkte dat ik AltijdWat ook gemanifesteerd had, wilde ik nog veel meer leren over dit fenomeen. De titel "Manifesteren kun je Leren" zong al een tijdje door mijn hoofd en toen ik dit boek zag langskomen, greep ik het met beide handen aan. Willemijn Welten weet als geen ander uit te leggen hoe je manifestaties kunt integreren in je leven. Het boek leest heel fijn weg, geeft concrete tips zodat je zelf meteen aan de slag kunt met het manifesteren van jouw mooiste leven.

Manifesteren kun je Leren Kaartendeck

Het boek heeft mij geënthousiasmeerd nog meer bezig te gaan met manifesteren, nog bewuster. Door mezelf dagelijks te herinneren aan manifesteren, kan ik het nog beter implementeren in mijn leven. Maar hoe doe je dat? Heel simpel! Met het Manifesteren kun je Leren Kaartendeck! Dit kaartendeck ligt op mijn bureau, waar ik iedere dag aan plaatsneem. Elke ochtend trek ik een kaart die ik in de mooie houten houder zet. Zo ben ik mezelf niet alleen bewust van de tekst op de getrokken kaart, maar ook van manifestaties die ik zelf het universum in heb gestuurd wat vertrouwen geeft in het uitkomen van deze dromen.

Manifesteren kun je leren Kaartendeck